Jonge vriendin droomt over toekomst met Raymond van Barneveld: ‘Geen kinderwens’

Jonge vriendin droomt over toekomst met Raymond van Barneveld: ‘Geen kinderwens’

Jonge vriendin droomt over toekomst met <em>Raymond van Barneveld</em>: ‘Geen kinderwens’ Raymond van Barneveld heeft de 35-jarige Britse Julia aan de haak geslagen. Zij droomt van een toekomst met de 52-jarige darter, maar denkt niet aan gezinsuitbreiding. “Ik heb gewoon nooit moedergevoelens gehad, dus ik ben erg blij met die keuze. Veel mensen vinden het raar, maar ik niet want het is niet nieuw. Zo heb ik er altijd over gedacht.” Bekijk het hele gesprek met de vriendin van Raymond van Barneveld in de video hierboven. Rapper Donnie schrijft gedicht voor Raymond van Barneveld: "Barney, m'n gappie" Bekijk deze video » Vriendin Raymond van Barneveld: "Ik was verrast door de klik" Bekijk deze video »
Entertainment :
Jonge vriendin droomt over toekomst met Raymond van Barneveld: ‘Geen kinderwens’

Raymond van Barneveld heeft de 35-jarige Britse Julia aan de haak geslagen. Zij droomt van een toekomst met de 52-jarige darter, maar denkt niet aan gezinsuitbreiding. “Ik heb gewoon nooit moedergevoelens gehad, dus ik ben erg blij met die keuze. Veel mensen vinden het raar, maar ik niet want het is niet nieuw. Zo heb ik er altijd over gedacht.”

Bekijk het hele gesprek met de vriendin van Raymond van Barneveld in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jonge vriendin droomt over toekomst met Raymond van Barneveld: ‘Geen kinderwens’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV