Fidan Ekiz is nog niet klaar om Eva Jinek op te volgen

Fidan Ekiz is nog niet klaar om Eva Jinek op te volgen

<em>Fidan Ekiz</em> is nog niet klaar om <em>Eva Jinek</em> op te volgen Fidan Ekiz is er naar eigen zeggen nog niet klaar voor om in de voetsporen van Eva Jinek te treden. “Ik ben gevraagd en ik dacht: waarom?”, vertelt ze in De Wereld Draait Door. 'Belediging voor het vak'Ekiz werkt al langer voor televisie maar studiopresentatie is nog vrij nieuw voor haar. “Mijn eerste reactie was heel eerlijk: ik vind het een belediging voor het vak bijna om iemand te vragen die niet zo veel ervaring heeft”, vertelt ze. “Als ik kijk naar jou, Jeroen Pauw, naar Eva, jullie komen van the long way.” De presentatrice laat weten dat ze nog wel in gesprek is, al vindt ze januari te vroeg. Bekijk het verhaal van Fidan Ekiz in de video van DWDD hierboven. Eva Jinek vertelt over transfer naar RTL: "Het is geen eenvoudige beslissing" Bekijk deze video » RTL-baas Peter van der Vorst had ‘leuk gesprek’ met Matthijs van Nieuwkerk Bekijk deze video »
Talkshow :
Fidan Ekiz is nog niet klaar om Eva Jinek op te volgen

Fidan Ekiz is er naar eigen zeggen nog niet klaar voor om in de voetsporen van Eva Jinek te treden. “Ik ben gevraagd en ik dacht: waarom?”, vertelt ze in De Wereld Draait Door.

'Belediging voor het vak'
Ekiz werkt al langer voor televisie maar studiopresentatie is nog vrij nieuw voor haar. “Mijn eerste reactie was heel eerlijk: ik vind het een belediging voor het vak bijna om iemand te vragen die niet zo veel ervaring heeft”, vertelt ze. “Als ik kijk naar jou, Jeroen Pauw, naar Eva, jullie komen van the long way.” De presentatrice laat weten dat ze nog wel in gesprek is, al vindt ze januari te vroeg.

Bekijk het verhaal van Fidan Ekiz in de video van DWDD hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fidan Ekiz is nog niet klaar om Eva Jinek op te volgen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen