Raymond van Barneveld heeft biografie over zijn ‘helse jaar’ niet gelezen

Raymond van Barneveld heeft biografie over zijn ‘helse jaar’ niet gelezen

<em>Raymond van Barneveld</em> heeft biografie over zijn ‘helse jaar’ niet gelezen Er is een nieuwe biografie uit over Raymond van Barneveld, met de titel Game Over. Het boek gaat over zijn laatste heftige jaar waarin zijn dart-carrière dramatisch eindigt en zijn huwelijk uitloopt op een scheiding. Van Barneveld bekent dat hij de biografie zelf niet heeft gelezen. Maar de sportman weet wat erin staat en is erg openhartig in het gesprek. Bekijk het interview met Raymond van Barneveld in de video van RTL Boulevard hierboven. Vriendin Raymond van Barneveld: "Ik was verrast door de klik" Bekijk deze video » Jonge vriendin droomt over toekomst met Raymond van Barneveld: ‘Geen kinderwens’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Raymond van Barneveld heeft biografie over zijn ‘helse jaar’ niet gelezen

Er is een nieuwe biografie uit over Raymond van Barneveld, met de titel Game Over. Het boek gaat over zijn laatste heftige jaar waarin zijn dart-carrière dramatisch eindigt en zijn huwelijk uitloopt op een scheiding. Van Barneveld bekent dat hij de biografie zelf niet heeft gelezen. Maar de sportman weet wat erin staat en is erg openhartig in het gesprek.

Bekijk het interview met Raymond van Barneveld in de video van RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Raymond van Barneveld heeft biografie over zijn ‘helse jaar’ niet gelezen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen