'Britse Koningin Elizabeth (93) is regie over haar familie kwijt'

'Britse Koningin Elizabeth (93) is regie over haar familie kwijt'

'Britse <em>Koningin Elizabeth</em> (93) is regie over haar familie kwijt' Het Britse koningshuis heeft het momenteel zwaar wegens meerdere schandalen. Ten eerste zit prins Andrew in de problemen wegens zijn connecties met de omstreden Jeffrey Epstein. Ook de strijd van prins Harry tegen de tabloids en roddels rond Meghan Markle helpen het imago van de Britse royals niet. Volgens koningshuiskenner Marc van der Linden is de 93-jarige koningin Elizabeth de regie over haar familie kwijt. Bekijk het item van RTL Boulevard over de problemen rond het Britse koningshuis in de video hierboven. Johan Derksen: 'Natuurlijk heeft prins Andrew die juffrouw verwend!' Bekijk deze video » Marc van der Linden over ophef na interview prins Andrew Bekijk deze video »
Royals :
'Britse Koningin Elizabeth (93) is regie over haar familie kwijt'

Het Britse koningshuis heeft het momenteel zwaar wegens meerdere schandalen. Ten eerste zit prins Andrew in de problemen wegens zijn connecties met de omstreden Jeffrey Epstein. Ook de strijd van prins Harry tegen de tabloids en roddels rond Meghan Markle helpen het imago van de Britse royals niet. Volgens koningshuiskenner Marc van der Linden is de 93-jarige koningin Elizabeth de regie over haar familie kwijt.

Bekijk het item van RTL Boulevard over de problemen rond het Britse koningshuis in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'Britse Koningin Elizabeth (93) is regie over haar familie kwijt' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen