Google lanceert streamingdienst voor gaming

Google lanceert streamingdienst voor gaming

<em>Google</em> lanceert streamingdienst voor gaming Google gaat een streamingdienst aanbieden gericht op gaming. Hete bedrijf vertelt dat je bij slecht internet niet erg fijn kunt spelen, maar dat ze bij hun testen maar weinig problemen hadden. Sony lanceerde al in 2012 een soortgelijke dienst, maar dat werd niet heel groot. Bekijk de beelden van NOS Stories over de streamingsdienst van Google hierboven. Johan Derksen in discussie met Wilfred Genee: 'Waarom raak je zo geïrriteerd?' Bekijk deze video » René van der Gijp over winst Max Verstappen: 'Sensationeel, niet normaal' Bekijk deze video »
Nieuws :
Google lanceert streamingdienst voor gaming

Google gaat een streamingdienst aanbieden gericht op gaming. Hete bedrijf vertelt dat je bij slecht internet niet erg fijn kunt spelen, maar dat ze bij hun testen maar weinig problemen hadden. Sony lanceerde al in 2012 een soortgelijke dienst, maar dat werd niet heel groot.

Bekijk de beelden van NOS Stories over de streamingsdienst van Google hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Google lanceert streamingdienst voor gaming of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen