Schietincident in de Karel Doormanstraat in Rotterdam

Schietincident in de Karel Doormanstraat in Rotterdam

Schietincident in de <em>Karel Doormanstraat</em> in <em>Rotterdam</em> Op dinsdag 19 november werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed een zaak uit Rotterdam. Hier loste een nog onbekdende man een schot in een drukke winkelstraat. Hierna rende de man terug naar zijn vluchtauto, die later teruggevonden is door de politie. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Opsporing Verzocht gemist? Nogmaals molotovcocktail naar politiebureau gegooid in Eindhoven Bekijk deze video » Inbrekers stelen laptops van universiteit in Enschede Bekijk deze video »
Misdaad :
Schietincident in de Karel Doormanstraat in Rotterdam

Op dinsdag 19 november werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed een zaak uit Rotterdam. Hier loste een nog onbekdende man een schot in een drukke winkelstraat. Hierna rende de man terug naar zijn vluchtauto, die later teruggevonden is door de politie.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Klik op like als je dit een heftige video vindt en de daders opgespoord moeten worden.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen