Man met vuurwapen overvalt woning in Berceusestraat in Maastricht

Man met vuurwapen overvalt woning in Berceusestraat in Maastricht

Man met vuurwapen overvalt woning in <em>Berceusestraat</em> in <em>Maastricht</em> Op dinsdag 19 november werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed een zaak uit Maastricht. Hier overviel een man met een vuurwapen een woning in de Berceusestraat in Maastricht. De man viel op vanwege een bijzonder kenmerk: zijn achterwerk. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Schietincident in de Karel Doormanstraat in Rotterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Gezin twee keer met geweld beroofd Bekijk deze video »
Misdaad :
Man met vuurwapen overvalt woning in Berceusestraat in Maastricht

Op dinsdag 19 november werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed een zaak uit Maastricht. Hier overviel een man met een vuurwapen een woning in de Berceusestraat in Maastricht. De man viel op vanwege een bijzonder kenmerk: zijn achterwerk.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Man met vuurwapen overvalt woning in Berceusestraat in Maastricht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen