Biomassa-installatie Winschoten: uitstoot ver boven de norm

Biomassa-installatie Winschoten: uitstoot ver boven de norm

Biomassa-installatie <em>Winschoten</em>: uitstoot ver boven de norm Buurtbewoners die bij zwembad De Watertoren in Winschoten wonen zijn blij. Uit een nieuw onderzoek is gebleken dat de uitstoot van bepaalde schadelijke stoffen van de biomassa-installatie ver boven de norm is. De installatie moet van de gemeente voorlopig uit blijven staan. Ook een ander biomassa-installatie bij een ander zwembad in het dorp moet uit blijven staan. Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de biomassa-installatie hierboven. Insulinemoorden: Nabestaande na eerste proces Bekijk deze video » Massaontslag Tata Steel komt hard aan: 'Groot deel Noord-Holland leeft hiervan' Bekijk deze video »
Nieuws :
Biomassa-installatie Winschoten: uitstoot ver boven de norm

Buurtbewoners die bij zwembad De Watertoren in Winschoten wonen zijn blij. Uit een nieuw onderzoek is gebleken dat de uitstoot van bepaalde schadelijke stoffen van de biomassa-installatie ver boven de norm is. De installatie moet van de gemeente voorlopig uit blijven staan. Ook een ander biomassa-installatie bij een ander zwembad in het dorp moet uit blijven staan.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de biomassa-installatie hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Biomassa-installatie Winschoten: uitstoot ver boven de norm of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV