Buurtbewoners Alkmaar organiseren bijeenkomst om doodgeschoten Carla

Buurtbewoners Alkmaar organiseren bijeenkomst om doodgeschoten Carla

Buurtbewoners <em>Alkmaar</em> organiseren bijeenkomst om doodgeschoten <em>Carla</em> Buurtbewoners van de Alkmaarse buurt Het Rak hebben een buurtbijeenkomst georganiseerd. Ze hopen te horen waarom er ondanks vele meldingen niet eerder is ingegrepen bij de verwarde Carla Floriano Rodrigues. Ze werd door de politie neergeschoten waarna ze overleed. Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de doodgeschoten Carla hierboven. Massaontslag Tata Steel komt hard aan: 'Groot deel Noord-Holland leeft hiervan' Bekijk deze video » Biomassa-installatie Winschoten: uitstoot ver boven de norm Bekijk deze video »
Nieuws :
Buurtbewoners Alkmaar organiseren bijeenkomst om doodgeschoten Carla

Buurtbewoners van de Alkmaarse buurt Het Rak hebben een buurtbijeenkomst georganiseerd. Ze hopen te horen waarom er ondanks vele meldingen niet eerder is ingegrepen bij de verwarde Carla Floriano Rodrigues. Ze werd door de politie neergeschoten waarna ze overleed.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de doodgeschoten Carla hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buurtbewoners Alkmaar organiseren bijeenkomst om doodgeschoten Carla of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV