Net echt: Mattie & Marieke worden gepersifleerd

Net echt: Mattie & Marieke worden gepersifleerd

Net echt: <em>Mattie &amp; Marieke</em> worden gepersifleerd Marieke Elsinga vindt het nog altijd doodzonde dat Mattie en Wietze er destijds niet samen uit konden komen, ze vindt dat het duo gewoon samen had moeten doorgaan, dit vertelt ze vrijdag aan de desk bij RTL Boulevard. Pruiken en nepborstenToch doen Mattie en Marieke het samen erg goed als radio-duo en als Elsinga niet oppast is haar plek straks weggekaapt... En niet door Wietze, maar door haar colleg's van Qmusic! De twee worden namelijk erg goed gepersifleerd met pruiken en nepborsten en al. Bekijk in de video hierboven hoe Mattie en Marieke worden gepersifleerd in de studio van Qmusic. Mattie Valk krenkt Marieke Elsinga met uitlating over haar gewicht Bekijk deze video » Marieke Elsinga gaf kat seksuele voorlichting nadat die stiekem bij vrijpartij was Bekijk deze video » Marieke Elsinga vindt het zonde: "Mattie en Wietze hadden bij elkaar moeten blijven" Bekijk deze video »
Entertainment :
Net echt: Mattie & Marieke worden gepersifleerd

Marieke Elsinga vindt het nog altijd doodzonde dat Mattie en Wietze er destijds niet samen uit konden komen, ze vindt dat het duo gewoon samen had moeten doorgaan, dit vertelt ze vrijdag aan de desk bij RTL Boulevard.

Pruiken en nepborsten
Toch doen Mattie en Marieke het samen erg goed als radio-duo en als Elsinga niet oppast is haar plek straks weggekaapt... En niet door Wietze, maar door haar colleg's van Qmusic! De twee worden namelijk erg goed gepersifleerd met pruiken en nepborsten en al.

Bekijk in de video hierboven hoe Mattie en Marieke worden gepersifleerd in de studio van Qmusic.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Net echt: Mattie & Marieke worden gepersifleerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen