Zoon voormalige Duitse president Von Weizsäcker doodgestoken tijdens lezing. Bekijk de eerste beelden.

Zoon voormalige Duitse president Von Weizsäcker doodgestoken tijdens lezing. Bekijk de eerste beelden.

Zoon voormalige Duitse president Von Weizsäcker doodgestoken tijdens lezing. Bekijk de eerste beelden. Fritz von Weizsäcker, de zoon van de voormalige president van de Bondsrepubliek Duitsland Richard von Weizsäcker, is dinsdagavond doodgestoken terwijl hij een medische lezing hield in een privékliniek in Berlijn. Dader aangehoudenEen aanwezige stormde naar voren en stak meermaals op hem in met een mes. Reanimatiepogingen mochten helaas niet meer baten. Een andere aanwezige, die tussen de arts en de man met het mes probeerde te komen, raakte zwaargewond. De dader is vervolgens met hulp van mensen uit het publiek overmeesterd en overgedragen aan de politie. Er is nog niets bekend over zijn motief. Bekijk de eerste beelden, van het Duitse Wir Sind Welt, hierboven. Bekijk ook Buienradar: code geel vanwege gladheid en dichte mist Bekijk deze video » IS-vrouwen naar Nederland gestuurd. Wie zijn deze vrouwen? Bekijk deze video »
Nieuws :
Zoon voormalige Duitse president Von Weizsäcker doodgestoken tijdens lezing. Bekijk de eerste beelden.

Fritz von Weizsäcker, de zoon van de voormalige president van de Bondsrepubliek Duitsland Richard von Weizsäcker, is dinsdagavond doodgestoken terwijl hij een medische lezing hield in een privékliniek in Berlijn.

Dader aangehouden
Een aanwezige stormde naar voren en stak meermaals op hem in met een mes. Reanimatiepogingen mochten helaas niet meer baten. Een andere aanwezige, die tussen de arts en de man met het mes probeerde te komen, raakte zwaargewond. De dader is vervolgens met hulp van mensen uit het publiek overmeesterd en overgedragen aan de politie. Er is nog niets bekend over zijn motief. Bekijk de eerste beelden, van het Duitse Wir Sind Welt, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zoon voormalige Duitse president Von Weizsäcker doodgestoken tijdens lezing. Bekijk de eerste beelden. of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV