Het Perfecte Plaatje: Tijl Beckand probeert Froukje de Both in het water te krijgen

Het Perfecte Plaatje: Tijl Beckand probeert Froukje de Both in het water te krijgen

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: <em>Tijl Beckand</em> probeert <em>Froukje de Both</em> in het water te krijgen In RTL4-programma Het Perfecte Plaatje is het aan de BN’ers om een zo perfect mogelijke foto te maken. En op een speedboot is dat nog best lastig. Helemaal als presentator Tijl Beckand op je hielen zit en vraagt of de boot nog een tikkie harder kan. Toch vond Froukje deze foto-opdracht geweldig: "Omg! Dit was ZO VET om te doen!", schrijft Froukje op haar Instagram pagina bij bovenstaande video. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Het Perfecte Plaatje: Jamie Westland wil snor maken van okselhaar Bekijk deze video » Froukje de Both krijgt een hyperventilatie in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje gemist? Helga van Leur vliegt er samen met vogel Nala uit Bekijk deze video »

In RTL4-programma Het Perfecte Plaatje is het aan de BN’ers om een zo perfect mogelijke foto te maken. En op een speedboot is dat nog best lastig.

Helemaal als presentator Tijl Beckand op je hielen zit en vraagt of de boot nog een tikkie harder kan. Toch vond Froukje deze foto-opdracht geweldig: "Omg! Dit was ZO VET om te doen!", schrijft Froukje op haar Instagram pagina bij bovenstaande video.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje: Tijl Beckand probeert Froukje de Both in het water te krijgen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier