Utopia: Shelley weggestemd. "Dit was het. Ik ga lekker naar huis"

Utopia: Shelley weggestemd. "Dit was het. Ik ga lekker naar huis"

Utopia: <em>Shelley</em> weggestemd. &quot;Dit was het. Ik ga lekker naar huis&quot; Opnieuw moest deze week een inwoner Utopia verlaten. Na een spannende eliminatieronde lag het lot van Mylène en Shelley in Gerrits handen. Hij besloot Shelley naar huis te sturen. De brunette reageert vrij gelaten: "Dit was het. Ik ga lekker naar huis, naar mijn moeder." Bekijk het fragment van Utopia hierboven. Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Terminale Cees neemt afscheid van Utopia-vrienden: "Ik sterf van de pijn" Bekijk deze video » Utopia: blote man doet vrouwenharten sneller kloppen Bekijk deze video » Utopia: Mylène in tranen dat ze niet naar huis is gestemd Bekijk deze video »
TV :
Utopia: Shelley weggestemd. "Dit was het. Ik ga lekker naar huis"

Opnieuw moest deze week een inwoner Utopia verlaten. Na een spannende eliminatieronde lag het lot van Mylène en Shelley in Gerrits handen. Hij besloot Shelley naar huis te sturen. De brunette reageert vrij gelaten: "Dit was het. Ik ga lekker naar huis, naar mijn moeder." Bekijk het fragment van Utopia hierboven.

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Utopia: Shelley weggestemd. "Dit was het. Ik ga lekker naar huis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV