Eerste beelden Toms Ierland op NPO 2

Eerste beelden Toms Ierland op NPO 2

Eerste beelden Toms Ierland op NPO 2 Tom Egbers komt opnieuw met een reisserie. Na Toms Engeland is dit najaar Toms Ierland te zien. Ierland is het land van zijn betovergrootvader, die in de negentiende eeuw naar Engeland vluchtte vanwege de hongersnood. In Ierland gaat hij op zoek naar verhalen over het verleden, het leven nu en de toekomst. Lees hier meer over Toms Ierland. Toms Ierland is vanaf zaterdag 23 november zes weken om 20.20 uur te zien op NPO 2. Vanaf dat moment kun je ook alle afleveringen van Toms Ierland terugkijken via Gids.tv. Tom Egbers werkt weer na hartinfarct: "Ik ga gezond leven, maar vooral: leven" Bekijk deze video » Tom Egbers over hartaanval: "Het was enorm schrikken" Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden Toms Ierland op NPO 2

Tom Egbers komt opnieuw met een reisserie. Na Toms Engeland is dit najaar Toms Ierland te zien. Ierland is het land van zijn betovergrootvader, die in de negentiende eeuw naar Engeland vluchtte vanwege de hongersnood. In Ierland gaat hij op zoek naar verhalen over het verleden, het leven nu en de toekomst. Lees hier meer over Toms Ierland.

Toms Ierland is vanaf zaterdag 23 november zes weken om 20.20 uur te zien op NPO 2. Vanaf dat moment kun je ook alle afleveringen van Toms Ierland terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden Toms Ierland op NPO 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV