Relatie Wendy van Dijk en Erland Galjaard gered: "Het is allemaal weer goed"

Relatie Wendy van Dijk en Erland Galjaard gered: "Het is allemaal weer goed"

Relatie <em>Wendy van Dijk</em> en <em>Erland Galjaard</em> gered: &quot;Het is allemaal weer goed&quot; In 2014 gaven Wendy van Dijk en Erland Galjaard elkaar het ja-woord. Maar toch ging de relatie niet zoals gepland. Het stel heeft er het afgelopen jaar alles aan gedaan om hun relatie te redden. Gelukkig heeft dit geholpen. Weer zoals van oudsSamen met hun dochter bleven bleef het koppel veel dingen ondernemen en de relatie is weer zoals van ouds. Het lijkt erop dat de huwelijkscrisis van Wendy van Dijk en Erland Galjaard helemaal voorbij is. Wendy laat woensdag in een bericht weten: "We hebben het weer heel fijn, het is allemaal weer goed." Bekijk hierboven het RTL-Boulevard-fragment over de verholpen huwelijkscrisis van Wendy en Erland. Superkids: Wendy van Dijk pinkt traantje weg na dansoptreden Ninthe Bekijk deze video » Vriendin Wendy van Dijk wist niets van huwelijk Igone de Jongh en Thijs Römer Bekijk deze video » Superkids-deelnemer wil best een dag Gordon zijn Bekijk deze video »
Entertainment :
Relatie Wendy van Dijk en Erland Galjaard gered: "Het is allemaal weer goed"

In 2014 gaven Wendy van Dijk en Erland Galjaard elkaar het ja-woord. Maar toch ging de relatie niet zoals gepland. Het stel heeft er het afgelopen jaar alles aan gedaan om hun relatie te redden. Gelukkig heeft dit geholpen.

Weer zoals van ouds
Samen met hun dochter bleven bleef het koppel veel dingen ondernemen en de relatie is weer zoals van ouds. Het lijkt erop dat de huwelijkscrisis van Wendy van Dijk en Erland Galjaard helemaal voorbij is. Wendy laat woensdag in een bericht weten: "We hebben het weer heel fijn, het is allemaal weer goed."

Bekijk hierboven het RTL-Boulevard-fragment over de verholpen huwelijkscrisis van Wendy en Erland.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Relatie Wendy van Dijk en Erland Galjaard gered: "Het is allemaal weer goed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV