Icoon Lizzo wil alleen maar liefde en positiviteit verspreiden

Icoon Lizzo wil alleen maar liefde en positiviteit verspreiden

Icoon <em>Lizzo</em> wil alleen maar liefde en positiviteit verspreiden Vandaag (20 november) werd bekend dat 31-jarige zangeres Lizzo genomineerd is voor maarliefst 8 Grammy's. Met haar muziek probeert Lizzo een positieve boodschap uit te dragen, "It's all love". AmsterdamZe was deze week even in Nederland om op te treden voor een uitverkocht AFAS Live. Nu ze voor de derde keer in Amsterdam is zou ze wel een keer wat langer willen blijven. Het liefst zou ze even lekker een bootje pakken en ronddobberen in de grachten. Bekijk hierboven het interview dat RTL Boulevard had met Lizzo Rijzende ster Lizzo is de sleutelfiguur in de body positivity-beweging Bekijk deze video » Sunnery James wil een inspiratie zijn voor zijn kinderen Bekijk deze video » Concert Greta Van Fleet in AFAS Live: "Lover, Leaver" Bekijk deze video »
Entertainment :
Icoon Lizzo wil alleen maar liefde en positiviteit verspreiden

Vandaag (20 november) werd bekend dat 31-jarige zangeres Lizzo genomineerd is voor maarliefst 8 Grammy's. Met haar muziek probeert Lizzo een positieve boodschap uit te dragen, "It's all love".

Amsterdam
Ze was deze week even in Nederland om op te treden voor een uitverkocht AFAS Live. Nu ze voor de derde keer in Amsterdam is zou ze wel een keer wat langer willen blijven. Het liefst zou ze even lekker een bootje pakken en ronddobberen in de grachten.

Bekijk hierboven het interview dat RTL Boulevard had met Lizzo


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Icoon Lizzo wil alleen maar liefde en positiviteit verspreiden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen