Frozen 2 maakt de koude wintermaanden dragelijk

Frozen 2 maakt de koude wintermaanden dragelijk

<em>Frozen 2</em> maakt de koude wintermaanden dragelijk Sinds vandaag (20 november) is ijskoningin Elsa weer te zien op het witte doek. Na het grote succes van Frozen ligt de lat erg hoog voor Frozen 2. De cast van de film is in ieder geval al erg enthousiast over de film. Bekijk hierboven de trailer van Frozen 2 en interviews met de cast Carlo Boszhard spreekt in Frozen 2 opnieuw stem van Olaf in Bekijk deze video » Bekijk nieuwe trailer van Frozen 2 met Nederlandse ondertiteling Bekijk deze video » Cast van Frozen 2 vertelt: "Het is als de Fast & Furious-films... Ze groeien met je mee" Bekijk deze video » Frozen 2 in première: vanwaar de keuze voor sterke Elsa en Anna? Bekijk deze video »
Entertainment :
Frozen 2 maakt de koude wintermaanden dragelijk

Sinds vandaag (20 november) is ijskoningin Elsa weer te zien op het witte doek. Na het grote succes van Frozen ligt de lat erg hoog voor Frozen 2. De cast van de film is in ieder geval al erg enthousiast over de film.

Bekijk hierboven de trailer van Frozen 2 en interviews met de cast

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frozen 2 maakt de koude wintermaanden dragelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen