Haarlems stadhuis ontruimd na vondst van handgranaat

Haarlems stadhuis ontruimd na vondst van handgranaat

Haarlems stadhuis ontruimd na vondst van <em>handgranaat</em> Vanmiddag (20 november) werd het stadhuis van Haarlem ontruimd omdat er vermoedelijk een handgranaat op de trap lag. De vermeende handgranaat is inmiddels verwijderd door de Explosieven Opruimingsdienst Defensie. Jos WienenBurgermeester Jos Wienen maakte al een tijdje gebruik van persoonlijke beveiliging omdat hij bedreigd werd. De politie kan niet zeggen of de handgranaat en de bedreigingen met elkaar in verband staan. Bekijk hierboven het hele fragment over de handgranaat voor het stadhuis van Haarlem Alfons Groenendijk over handgranaat bij supportershome ADO: "Bedenkelijk" Bekijk deze video » Handgranaat gevonden in centrum Amsterdam Bekijk deze video » Club in Zoetermeer vannacht beschoten Bekijk deze video » Aanslagen op café aan de Markt in Veenendaal Bekijk deze video »
Nieuws :
Haarlems stadhuis ontruimd na vondst van handgranaat

Vanmiddag (20 november) werd het stadhuis van Haarlem ontruimd omdat er vermoedelijk een handgranaat op de trap lag. De vermeende handgranaat is inmiddels verwijderd door de Explosieven Opruimingsdienst Defensie.

Jos Wienen
Burgermeester Jos Wienen maakte al een tijdje gebruik van persoonlijke beveiliging omdat hij bedreigd werd. De politie kan niet zeggen of de handgranaat en de bedreigingen met elkaar in verband staan.

Bekijk hierboven het hele fragment over de handgranaat voor het stadhuis van Haarlem

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Haarlems stadhuis ontruimd na vondst van handgranaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV