LuckyTV: Het spandoeken design van de ziekenhuisstaking

LuckyTV: Het spandoeken design van de ziekenhuisstaking

<em>LuckyTV</em>: Het spandoeken design van de <em>ziekenhuisstaking</em> Na de boeren, de bouwers, de leraren, de pro-Zwarte Pieten en de anti-Zwarte Pieten gaan ook de zorgmedewerkers staken. Het belangrijkste bij een goeie staking is natuurlijk dat je spandoeken op orde zijn. Bekijk hierboven het hele fragment van LuckyTV over de spandoeken van de ziekenhuisstaking Personeel ziekenhuizen gaat 20 november in heel Nederland staken Bekijk deze video » Voorzitter van de onderwijsbond stapt op na kritiek leraren Bekijk deze video » Lerarenstaking: Bekijk protestmars op de Erasmusbrug Rotterdam Bekijk deze video » KIJK LIVE: volg hier live de landelijke onderwijsstaking in Den Haag Bekijk deze video »
Entertainment :
LuckyTV: Het spandoeken design van de ziekenhuisstaking

Na de boeren, de bouwers, de leraren, de pro-Zwarte Pieten en de anti-Zwarte Pieten gaan ook de zorgmedewerkers staken. Het belangrijkste bij een goeie staking is natuurlijk dat je spandoeken op orde zijn.

Bekijk hierboven het hele fragment van LuckyTV over de spandoeken van de ziekenhuisstaking

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Het spandoeken design van de ziekenhuisstaking of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV