Neef van crimineel Ridouan Taghi aangehouden voor betrokkenheid bij moord op advocaat Wiersum

Neef van crimineel Ridouan Taghi aangehouden voor betrokkenheid bij moord op advocaat Wiersum

Neef van crimineel <em>Ridouan Taghi</em> aangehouden voor betrokkenheid bij moord op advocaat <em>Wiersum</em> In het onderzoek naar de moord op advocaat Derk Wiersum is afgelopen nacht opnieuw een verdachte aangehouden. Het gaat om de neef van de voortvluchtige crimineel Ridouan Taghi. Ridouan wordt door het Openbaar Ministerie gezien als de opdrachtgever voor de moord op de advocaat. De op 18 september vermoorde Derk Wiersum was de advocaat van kroongetuige Nabil B., die in het grote liquidatieproces Marengo tegen Taghi wil getuigen. De neef van de crimineel werd in de nacht van 20 november aangehouden door een arrestatieteam op de openbare weg. Hij is daarna overgebracht naar een cellencomplex en in volledige beperkingen geplaatst. De politie wil geen uitspraken doen over de identiteit van de arrestant of welke rol hij zou hebben gespeeld bij het schietincident. Het opsporingsonderzoek gaat verder en nieuwe aanhoudingen worden niet uitgesloten. Bekijk hierboven een Twitter-bericht van Politie Amsterdam voor meer informatie over de zaak Derk Wiersum. John van der Heuvel legt uit waarom Ridouan Taghi niet te pakken is Bekijk deze video » Ridouan Taghi wordt beschermt door de Iraanse geheime dienst Bekijk deze video » John van den Heuvel over Ridouan Taghi: "Hij zit de hele tijd gewoon in Iran!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Neef van crimineel Ridouan Taghi aangehouden voor betrokkenheid bij moord op advocaat Wiersum

In het onderzoek naar de moord op advocaat Derk Wiersum is afgelopen nacht opnieuw een verdachte aangehouden. Het gaat om de neef van de voortvluchtige crimineel Ridouan Taghi. Ridouan wordt door het Openbaar Ministerie gezien als de opdrachtgever voor de moord op de advocaat. De op 18 september vermoorde Derk Wiersum was de advocaat van kroongetuige Nabil B., die in het grote liquidatieproces Marengo tegen Taghi wil getuigen.

De neef van de crimineel werd in de nacht van 20 november aangehouden door een arrestatieteam op de openbare weg. Hij is daarna overgebracht naar een cellencomplex en in volledige beperkingen geplaatst. De politie wil geen uitspraken doen over de identiteit van de arrestant of welke rol hij zou hebben gespeeld bij het schietincident. Het opsporingsonderzoek gaat verder en nieuwe aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Bekijk hierboven een Twitter-bericht van Politie Amsterdam voor meer informatie over de zaak Derk Wiersum.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Neef van crimineel Ridouan Taghi aangehouden voor betrokkenheid bij moord op advocaat Wiersum of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen