Slakkenpoep gaat Chantal Janzen niet te ver als het gaat om eeuwige jeugd

Slakkenpoep gaat Chantal Janzen niet te ver als het gaat om eeuwige jeugd

Slakkenpoep gaat <em>Chantal Janzen</em> niet te ver als het gaat om eeuwige jeugd Iedereen wordt oud, ook Chantal Janzen. Aan plastische chirurgie wil ze nog niet beginnen, maar vrijwel alle andere dingen is ze bereid uit te proberen. Deze keer is haar gezicht aan de beurt, ze gaat er namelijk beesten op los laten. SlakkenDe behandeling houdt in dat Chantal slakken over haar gezicht lopen omdat het slijm van slakken goed is voor de huid. Het is misschien wel goed voor de huid maar echt ontpannend ziet het er niet uit. "Het ziet er echt heel vies uit". Bekijk hierboven het fragment uit Chantal in behandeling over het gebruik van slakken als schoonheidsmiddel Chantal Janzen wil geen tweede editie van Chantals Pyjama Party Bekijk deze video » Chantal Janzen met haar ouders op de cover voor decembernummer &C Bekijk deze video » Wereld Toilet Dag: Chantal Janzen zit op een hypermodern toilet: "Er komt een straal tegen de anus" Bekijk deze video » Chantal Janzen laat slakken over gezicht lopen Bekijk deze video »
Entertainment :
Slakkenpoep gaat Chantal Janzen niet te ver als het gaat om eeuwige jeugd

Iedereen wordt oud, ook Chantal Janzen. Aan plastische chirurgie wil ze nog niet beginnen, maar vrijwel alle andere dingen is ze bereid uit te proberen. Deze keer is haar gezicht aan de beurt, ze gaat er namelijk beesten op los laten.

Slakken
De behandeling houdt in dat Chantal slakken over haar gezicht lopen omdat het slijm van slakken goed is voor de huid. Het is misschien wel goed voor de huid maar echt ontpannend ziet het er niet uit. "Het ziet er echt heel vies uit".

Bekijk hierboven het fragment uit Chantal in behandeling over het gebruik van slakken als schoonheidsmiddel


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slakkenpoep gaat Chantal Janzen niet te ver als het gaat om eeuwige jeugd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier