Dennis van der Geest maakt kennis met bloeddorstige monsters

Dennis van der Geest maakt kennis met bloeddorstige monsters

<em>Dennis van der Geest</em> maakt kennis met bloeddorstige monsters In Dennis En De Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op bezoek bij een man die een heus circus met bloeddorstige monsters laat zien. Dennis hoeft niet te vrezen en dit doet de judoka ook zeker niet. Het enige wat hij doet is lachen. Dennis En De Vrije Geesten is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Dennis En De Vrije Geesten terugkijken bij Gids.tv. Indiaan valt uit tegen Dennis van der Geest in nieuw SBS6-programma:"Je bent niks gewend" Bekijk deze video » Dennis En De Vrije Geesten: Is bank als vervoermiddel een 'supergoed verdienmodel'? Bekijk deze video » Dennis En De Vrije Geesten: Dennis sloopt zelfgemaakte 'takkentent' Bekijk deze video »
TV :
Dennis van der Geest maakt kennis met bloeddorstige monsters

In Dennis En De Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op bezoek bij een man die een heus circus met bloeddorstige monsters laat zien. Dennis hoeft niet te vrezen en dit doet de judoka ook zeker niet. Het enige wat hij doet is lachen.

Dennis En De Vrije Geesten is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Dennis En De Vrije Geesten terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dennis van der Geest maakt kennis met bloeddorstige monsters of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen