Martien Meiland wordt de ster van TV-Kantine in het volgende seizoen

Martien Meiland wordt de ster van TV-Kantine in het volgende seizoen

<em>Martien Meiland</em> wordt de ster van <em>TV-Kantine</em> in het volgende seizoen Als je zo'n uitbundig karakter als Martien Meiland hebt is het eigenlijk onontkomelijk dat je nagespeeld wordt in de TV-Kantine. Carlo Boszhard liet aan Shownieuws weten dat de hele eerste afleveringen van het nieuwe seizoen van TV-Kantine over de familie Meiland zal gaan. Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over Martien Meiland in de TV-Kantine René Mioch wordt terechtgewezen door Eva Jinek na aanhalen relatie Freek Vonk: "Je gaat veel te ver jongen" Bekijk deze video » Buddy Vedder doet zijn excellente TV Kantine-imitaties Bekijk deze video » Elise Schaap wint Televizier-Ster Acteur/ Actrice en kruipt in huid van Ruxandra Bekijk deze video » Astro TV verdwijnt per 1 januari van de buis Bekijk deze video »
Entertainment :
Martien Meiland wordt de ster van TV-Kantine in het volgende seizoen

Als je zo'n uitbundig karakter als Martien Meiland hebt is het eigenlijk onontkomelijk dat je nagespeeld wordt in de TV-Kantine. Carlo Boszhard liet aan Shownieuws weten dat de hele eerste afleveringen van het nieuwe seizoen van TV-Kantine over de familie Meiland zal gaan.

Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over Martien Meiland in de TV-Kantine

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland wordt de ster van TV-Kantine in het volgende seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen