Video van zijn kinderen raakt Tom Coronel diep: "Dat zijn mijn allesjes"

Video van zijn kinderen raakt Tom Coronel diep: "Dat zijn mijn allesjes"

Video van zijn kinderen raakt <em>Tom Coronel</em> diep: &quot;Dat zijn mijn allesjes&quot; Tim Coronel heeft het zwaar tijdens de expeditie. Maar geen enkele fysieke inspanning kan op tegen videoberichten van je familie. Wanneer Tom de video van zijn vrouw en twee kinderen ziet kan hij zijn tranen niet meer in bedwang houden. "Mooi man, dan zijn mijn allesjes". Bekijk hierboven het fragment uit Expeditie Robinson Kalvijn heeft zijn prioriteiten op een rijtje en belt direct vriendin na eilandraad Bekijk deze video » Nabeschouwing Expeditie Robinson: Fien Vermeulen afgemaakt op social media Bekijk deze video » Fien Vermeulens emoties worden haar de baas na videoboodschap van thuis Bekijk deze video » Yvette Broch en Akwasi zijn verloren zonder Fien Vermeulen: "Wat zou jij doen?" Bekijk deze video »

Tim Coronel heeft het zwaar tijdens de expeditie. Maar geen enkele fysieke inspanning kan op tegen videoberichten van je familie. Wanneer Tom de video van zijn vrouw en twee kinderen ziet kan hij zijn tranen niet meer in bedwang houden. "Mooi man, dan zijn mijn allesjes".

Bekijk hierboven het fragment uit Expeditie Robinson


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video van zijn kinderen raakt Tom Coronel diep: "Dat zijn mijn allesjes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV