Dichte mist zorgt voor ernstig auto-ongeluk bij Zwolle

Dichte mist zorgt voor ernstig auto-ongeluk bij Zwolle

Dichte mist zorgt voor ernstig <em>auto-ongeluk</em> bij Zwolle Door de dichte mist die op de snelweg hing, ontstond er vandaag (20 november) in Zwolle een frontale botsing. Het verslechterde zicht op de weg heeft de aanvaring tussen de twee personenauto's hoogst waarschijnlijk veroorzaakt. Bekijk hierboven de beelden die Hart van Nederland maakte van de nasleep van het ongeluk Acteur Kevin Hart raakt zwaargewond door auto-ongeluk. Bekijk de beelden. Bekijk deze video » Errol Spence Junior in levensgevaar na horrorcrash met zijn Ferrari Bekijk deze video » Merkwaardig auto-ongeluk in Rusland vernietigt auto Bekijk deze video » Ongeval Elst: Twee mensen overleden bij auto-ongeluk Bekijk deze video »
Nieuws :
Dichte mist zorgt voor ernstig auto-ongeluk bij Zwolle

Door de dichte mist die op de snelweg hing, ontstond er vandaag (20 november) in Zwolle een frontale botsing. Het verslechterde zicht op de weg heeft de aanvaring tussen de twee personenauto's hoogst waarschijnlijk veroorzaakt.

Bekijk hierboven de beelden die Hart van Nederland maakte van de nasleep van het ongeluk

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dichte mist zorgt voor ernstig auto-ongeluk bij Zwolle of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV