Roxeanne Hazes zit in een mentale breakdown: "Ik ben doodongelukkig"

Roxeanne Hazes zit in een mentale breakdown: "Ik ben doodongelukkig"

<em>Roxeanne Hazes</em> zit in een mentale breakdown: &quot;Ik ben doodongelukkig&quot; "Een dieptepunt dat eindigt in een hoogte punt", zo omschrijft Roxeanne Hazes haar week zelf. Voor haar show had ze namelijk een mentale breakdown, "Ik moest huilen en het stopte maar niet". DoodongelukkigDoor situaties in haar persoonlijke leven gaat het even niet zo lekker met de zangeres. Aan het begin van haar optreden vermeldde ze dan ook gewoon hoe het zit: "Het enige dat ik weet is dat ik ontzettend kut in mijn vel zit". Ze is er nog niet helemaal boven op maar ze is er in ieder geval mee bezig. Bekijk hierboven het hele interview met Roxeanne Hazes over haar mentale toestand Zoontje Roxeanne Hazes (1) gaat los op mama's muziek Bekijk deze video » Roxeanne Hazes wil niks te maken hebben met breuk André Hazes en Monique Bekijk deze video » Roxeanne Hazes worstelt met eetprobleem: "Iedereen vindt er wat van" Bekijk deze video » Roxeanne Hazes houdt weer van haar lichaam Bekijk deze video »
Entertainment :
Roxeanne Hazes zit in een mentale breakdown: "Ik ben doodongelukkig"

"Een dieptepunt dat eindigt in een hoogte punt", zo omschrijft Roxeanne Hazes haar week zelf. Voor haar show had ze namelijk een mentale breakdown, "Ik moest huilen en het stopte maar niet".

Doodongelukkig
Door situaties in haar persoonlijke leven gaat het even niet zo lekker met de zangeres. Aan het begin van haar optreden vermeldde ze dan ook gewoon hoe het zit: "Het enige dat ik weet is dat ik ontzettend kut in mijn vel zit". Ze is er nog niet helemaal boven op maar ze is er in ieder geval mee bezig.

Bekijk hierboven het hele interview met Roxeanne Hazes over haar mentale toestand

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes zit in een mentale breakdown: "Ik ben doodongelukkig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen