Johnny de Mol trekt volle zalen met zijn show Hier is de Mol!

Johnny de Mol trekt volle zalen met zijn show Hier is de Mol!

<em>Johnny de Mol</em> trekt volle zalen met zijn show <em>Hier is de Mol!</em> Met zijn show Hier is de Mol! trekt Johnny de Mol volle zalen. Er zijn meer dan 25 voorstellingen bijgeboekt omdat het zo'n groot succes is. Ook bracht hij vandaag (20 november) zijn nieuwe single genaamd Mama uit. Bekijk hierboven het hele interview dat Shownieuws had met Johnny de Mol Glennis Grace zingt derde Mooiste Liedje van Nederland: Avond Bekijk deze video » Het Dorp verkozen tot Mooiste Liedje van Nederland. Bekijk de versie van Jan Dulles. Bekijk deze video » Shima Kaes (ex-verloofde Johnny de Mol) dient klacht in tegen advocaat Mark Teurlings Bekijk deze video » Johnny de Mol vertoont zangkunsten in Mama, nummer over powervrouwen. Bekijk deze video »
Entertainment :
Johnny de Mol trekt volle zalen met zijn show Hier is de Mol!

Met zijn show Hier is de Mol! trekt Johnny de Mol volle zalen. Er zijn meer dan 25 voorstellingen bijgeboekt omdat het zo'n groot succes is. Ook bracht hij vandaag (20 november) zijn nieuwe single genaamd Mama uit.

Bekijk hierboven het hele interview dat Shownieuws had met Johnny de Mol

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol trekt volle zalen met zijn show Hier is de Mol! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen