Louisa Janssen verbreekt contact met vader en kiest voor gezin

Louisa Janssen verbreekt contact met vader en kiest voor gezin

<em>Louisa Janssen</em> verbreekt contact met vader en kiest voor gezin Louisa Janssen heeft geen contact meer met haar vader. Haar transgendergezin kreeg een zoon dankzij een anonieme zaaddonor, maar dit wilde Louisa’s vader niet accepteren. “Ik kan wel blijven smeken en op mijn knieën blijven gaan om te hopen dat we normaal met elkaar omgaan. Respect en zo. Maar ik ben op en heb voor mijn eigen gezin gekozen.” Bekijk het hele interview met Louisa in de video hierboven. Olcay Gulsen over eerste transgendermodel Victoria's Secret: 'Ik vind het een beetje makkelijk' Bekijk deze video » Louisa Janssen neemt zoontje voor het eerst mee naar optreden Bekijk deze video »
Entertainment :
Louisa Janssen verbreekt contact met vader en kiest voor gezin

Louisa Janssen heeft geen contact meer met haar vader. Haar transgendergezin kreeg een zoon dankzij een anonieme zaaddonor, maar dit wilde Louisa’s vader niet accepteren. “Ik kan wel blijven smeken en op mijn knieën blijven gaan om te hopen dat we normaal met elkaar omgaan. Respect en zo. Maar ik ben op en heb voor mijn eigen gezin gekozen.”

Bekijk het hele interview met Louisa in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Louisa Janssen verbreekt contact met vader en kiest voor gezin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV