Het Perfecte Plaatje gemist? Daphne Deckers vernielt kerk

Het Perfecte Plaatje gemist? Daphne Deckers vernielt kerk

<em>Het Perfecte Plaatje</em> gemist? Daphne Deckers vernielt kerk In de aflevering van Het Perfecte Plaatje van gisteravond kregen de BN'ers onder meer de opdracht om zes verschillende geloven op beeld vast te leggen. Wanneer Deckers bezig is met haar fotosessie in een kerk, heeft ze even geen oog voor haar omgeving en klinkt ineens het geluid van brekend glaswerk. "Als het maar niet het beeldje van Moeder Teresa is..." Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hierboven. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Het Perfecte Plaatje gemist? Helga van Leur vliegt er samen met vogel Nala uit Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Tijl Beckand probeert Froukje de Both in het water te krijgen Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje gemist? Daphne Deckers vernielt kerk

In de aflevering van Het Perfecte Plaatje van gisteravond kregen de BN'ers onder meer de opdracht om zes verschillende geloven op beeld vast te leggen. Wanneer Deckers bezig is met haar fotosessie in een kerk, heeft ze even geen oog voor haar omgeving en klinkt ineens het geluid van brekend glaswerk. "Als het maar niet het beeldje van Moeder Teresa is..."

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hierboven.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje gemist? Daphne Deckers vernielt kerk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen