Jules Deelder trekt zich niks aan van kritiek Johan Derksen: "Ik ontplofte!"

Jules Deelder trekt zich niks aan van kritiek Johan Derksen: "Ik ontplofte!"

Jules Deelder trekt zich niks aan van kritiek Johan Derksen: "Ik ontplofte!" Jules Deelder was gisteravond te gast in Pauw, waar Jeroen Pauw het niet kon laten om terug te blikken op het bijzondere optreden van Deelder bij Eva Jinek, een tijdje geleden. Johan Derksen is niet te spreken over dit incident, maar Deelder trekt zich er niets van aan. IrritantDerksen noemt de Rotterdamse nachtburgemeester "irritant", maar daar wil Deelder niets van weten. Hij was namelijk behoorlijk kwaad vanwege het "onschuldige geouwehoer" aan tafel, terwijl de wereld "in mekaar stort". Deelders woede bereikte zijn climax toen het volgende nietszeggende onderwerp aan bod kwam. "Ik ontplofte!" Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Johan Derksen in discussie met Wilfred Genee: 'Waarom raak je zo geïrriteerd?' Bekijk deze video » Beth Hart treedt op bij Pauw, en Johan Derksen is groot fan Bekijk deze video »
Talkshow :
Jules Deelder trekt zich niks aan van kritiek Johan Derksen: "Ik ontplofte!"

Jules Deelder was gisteravond te gast in Pauw, waar Jeroen Pauw het niet kon laten om terug te blikken op het bijzondere optreden van Deelder bij Eva Jinek, een tijdje geleden. Johan Derksen is niet te spreken over dit incident, maar Deelder trekt zich er niets van aan.

Irritant
Derksen noemt de Rotterdamse nachtburgemeester "irritant", maar daar wil Deelder niets van weten. Hij was namelijk behoorlijk kwaad vanwege het "onschuldige geouwehoer" aan tafel, terwijl de wereld "in mekaar stort". Deelders woede bereikte zijn climax toen het volgende nietszeggende onderwerp aan bod kwam. "Ik ontplofte!"

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jules Deelder trekt zich niks aan van kritiek Johan Derksen: "Ik ontplofte!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV