Gelukkige Waylon kan geen nummers meer schrijven: ‘Alleen met Winnie de Poeh en luiers bezig’

Gelukkige Waylon kan geen nummers meer schrijven: ‘Alleen met Winnie de Poeh en luiers bezig’

Gelukkige <em>Waylon</em> kan geen nummers meer schrijven: ‘Alleen met Winnie de Poeh en luiers bezig’ Waylon is bij Ladies Night aangeschoven om onder meer over zijn gezinsleven te vertellen. De zanger is dolgelukkig met zijn vriendin Bibi en hun dochtertje Teddy. Al heeft dit gezinsgeluk ook een klein nadeel… Funest voor creativiteitWaylon werd al gewaarschuwd dat het vaderschap en gezinsgeluk funest zijn voor je creativiteit en het schrijven van liedjes. “Ik heb het afgelopen jaar niets uit mijn vingers gekregen”, bekent de zanger in de video hierboven. “Echt niets gewoon. Ik ben alleen maar met Winnie de Poeh bezig geweest en vieze luiers. Hoe lekker is dat?” Ladies Night is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Ladies Night terugkijken bij Gids.tv. Maestro gemist? Monique Hendrickx shined op de bok met Waylon Bekijk deze video » Bibi Breijman gaat met band van David Bowie optreden: "Zelfs Waylon is jaloers" Bekijk deze video »
Entertainment :
Gelukkige Waylon kan geen nummers meer schrijven: ‘Alleen met Winnie de Poeh en luiers bezig’

Waylon is bij Ladies Night aangeschoven om onder meer over zijn gezinsleven te vertellen. De zanger is dolgelukkig met zijn vriendin Bibi en hun dochtertje Teddy. Al heeft dit gezinsgeluk ook een klein nadeel…

Funest voor creativiteit
Waylon werd al gewaarschuwd dat het vaderschap en gezinsgeluk funest zijn voor je creativiteit en het schrijven van liedjes. “Ik heb het afgelopen jaar niets uit mijn vingers gekregen”, bekent de zanger in de video hierboven. “Echt niets gewoon. Ik ben alleen maar met Winnie de Poeh bezig geweest en vieze luiers. Hoe lekker is dat?”

Ladies Night is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Ladies Night terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gelukkige Waylon kan geen nummers meer schrijven: ‘Alleen met Winnie de Poeh en luiers bezig’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV