Tim en Tom Coronel laten zelfgebouwde auto voor Dakar 2020 zien

Tim en Tom Coronel laten zelfgebouwde auto voor Dakar 2020 zien

Tim en Tom Coronel laten zelfgebouwde auto voor <em>Dakar 2020</em> zien Tim en Tom Coronel maken zich op voor Dakar 2020. De tweelingbroers doen mee met een mega-auto die ze zelf hebben gebouwd. Ze zijn bij Beau te gast om meer te vertellen over hun deelname aan de rally en ze laten hun gigantische wagen zien waarmee ze gaan racen. Bekijk het fragment met de Coronel-broers in de video hierboven. Henny Huisman trok vroeger 7 miljoen kijkers: "Nu moet er iemand van koninklijk huis doodgaan" Bekijk deze video » Advocaat van Jos B.: "Hij blijft erbij dat hij Nicky Verstappen niet heeft vermoord" Bekijk deze video »
TV :
Tim en Tom Coronel laten zelfgebouwde auto voor Dakar 2020 zien

Tim en Tom Coronel maken zich op voor Dakar 2020. De tweelingbroers doen mee met een mega-auto die ze zelf hebben gebouwd. Ze zijn bij Beau te gast om meer te vertellen over hun deelname aan de rally en ze laten hun gigantische wagen zien waarmee ze gaan racen.

Bekijk het fragment met de Coronel-broers in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tim en Tom Coronel laten zelfgebouwde auto voor Dakar 2020 zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV