Johnny de Mol zingt ode aan alle vrouwen in theatershow

Johnny de Mol zingt ode aan alle vrouwen in theatershow

<em>Johnny de Mol</em> zingt ode aan alle vrouwen in theatershow Johnny de Mol vertelt in zijn eigen theatershow van alles over zijn leven. Ook neemt de presentator de ruimte om een speciaal nummer te zingen voor de vrouwen in zijn leven, zoals zijn moeder, oma en vrouw. Maar hij voelt dat meer vrouwen in de zaal zich aangesproken voelen door het liedje Mama. Bekijk het fragment van Johnny de Mol over zijn theatershow in de video hierboven. Shima Kaes (ex-verloofde Johnny de Mol) dient klacht in tegen advocaat Mark Teurlings Bekijk deze video » Johnny de Mol trekt volle zalen met zijn show Hier is de Mol! Bekijk deze video »
TV :
Johnny de Mol zingt ode aan alle vrouwen in theatershow

Johnny de Mol vertelt in zijn eigen theatershow van alles over zijn leven. Ook neemt de presentator de ruimte om een speciaal nummer te zingen voor de vrouwen in zijn leven, zoals zijn moeder, oma en vrouw. Maar hij voelt dat meer vrouwen in de zaal zich aangesproken voelen door het liedje Mama.

Bekijk het fragment van Johnny de Mol over zijn theatershow in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol zingt ode aan alle vrouwen in theatershow of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV