Roxeanne Hazes ging ondanks mental breakdown het podium op

Roxeanne Hazes ging ondanks mental breakdown het podium op

<em>Roxeanne Hazes</em> ging ondanks mental breakdown het podium op Roxeanne Hazes bekent in Ladies Night dat ze een keer een mental breakdown kreeg vlak voor een optreden. Ze besloot toch het podium op te gaan en het publiek te vertellen dat ze op dat moment ‘kut’ in haar vel zat. 'Wat een openbaring'Gelukkig kreeg ze veel positieve reacties. “Zij zeiden: wat fijn dat jij dit hardop zegt”, vertelt de zangeres in de video hierboven. “Dat maakt je ten eerste heel puur maar ook mens of zo. Wat een openbaring is dat.” Ladies Night is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Ladies Night terugkijken bij Gids.tv. Roxeanne Hazes houdt weer van haar lichaam Bekijk deze video » Roxeanne Hazes zit in een mentale breakdown: "Ik ben doodongelukkig" Bekijk deze video »
Talkshow :
Roxeanne Hazes ging ondanks mental breakdown het podium op

Roxeanne Hazes bekent in Ladies Night dat ze een keer een mental breakdown kreeg vlak voor een optreden. Ze besloot toch het podium op te gaan en het publiek te vertellen dat ze op dat moment ‘kut’ in haar vel zat.

'Wat een openbaring'
Gelukkig kreeg ze veel positieve reacties. “Zij zeiden: wat fijn dat jij dit hardop zegt”, vertelt de zangeres in de video hierboven. “Dat maakt je ten eerste heel puur maar ook mens of zo. Wat een openbaring is dat.”

Ladies Night is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Ladies Night terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes ging ondanks mental breakdown het podium op of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV