Explosiegevaar: Politie gaat op zoek naar wapens, drugs en geld in Brabants woonwagencentrum

Explosiegevaar: Politie gaat op zoek naar wapens, drugs en geld in Brabants woonwagencentrum

Explosiegevaar: Politie gaat op zoek naar wapens, drugs en geld in <em>Brabants</em> woonwagencentrum De politie is weer bezig met een grote actie in het kader van operatie Alpha. Dit laat de woordvoerder van de politie Dion Luijten weten. Het is een groot onderzoek tegen een crimineel familienetwerk uit Oss. Donderdag heeft de politie een woonwagencentrum volledig afgezet. De politie gaat weer op zoek naar wapens, drugs en geld. De politie verwacht meerdere dagen bezig te zijn. Bekijk hierboven de Hart van Nederland-beelden over de politie-inval in het woonwagenkamp in Oss. Haarlems stadhuis ontruimd na vondst van handgranaat Bekijk deze video » Neef van crimineel Ridouan Taghi aangehouden voor betrokkenheid bij moord op advocaat Wiersum Bekijk deze video » Peter R. de Vries: "Politie deed 20 jaar geleden niks met cruciale info Nicky Verstappen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Explosiegevaar: Politie gaat op zoek naar wapens, drugs en geld in Brabants woonwagencentrum

De politie is weer bezig met een grote actie in het kader van operatie Alpha. Dit laat de woordvoerder van de politie Dion Luijten weten. Het is een groot onderzoek tegen een crimineel familienetwerk uit Oss. Donderdag heeft de politie een woonwagencentrum volledig afgezet. De politie gaat weer op zoek naar wapens, drugs en geld. De politie verwacht meerdere dagen bezig te zijn.

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-beelden over de politie-inval in het woonwagenkamp in Oss.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Explosiegevaar: Politie gaat op zoek naar wapens, drugs en geld in Brabants woonwagencentrum of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen