Gerard Joling druk met opnames van tweede seizoen All Together Now

Gerard Joling druk met opnames van tweede seizoen All Together Now

In het RTL4-muziekprogramma All Together Now draait het om zowel de beste stem als het beste optreden. De deelnemers treden op voor 100 muziekprofessionals, waaronder Gerard Joling. De zanger is druk met de opnamedagen voor het tweede seizoen.

All Together Now
Het doel van het entertainmentprogramma is om te zorgen dat zo veel mogelijk van de 100 muziekprofessionals opstaan en zullen meezingen. Het aantal meezingers bepaalt het resultaat. Gerard Joling laat woensdag op Instagram weten dat hij net weer thuis is na een lange tweede dag opnames van All Together Now met Chantal Janzen.

"Ik heb genoten"
Hoewel het een zware en lange opnamedag was laat Gerard weten dat hij heeft genoten: "Het was een enorm leuke dag. Ik heb er in ieder geval van genoten", aldus Gerard Joling.

Bekijk hieronder de Instagram video die Gerard Joling deelt over zijn zware maar leuke opnamedag. Je kunt alle fragmenten en afleveringen van All Together Now terugkijken via Gids.tv.

<em>Gerard Joling</em> druk met opnames van tweede seizoen <em>All Together Now</em> In het RTL4-muziekprogramma All Together Now draait het om zowel de beste stem als het beste optreden. De deelnemers treden op voor 100 muziekprofessionals, waaronder Gerard Joling. De zanger is druk met de opnamedagen voor het tweede seizoen. All Together NowHet doel van het entertainmentprogramma is om te zorgen dat zo veel mogelijk van de 100 muziekprofessionals opstaan en zullen meezingen. Het aantal meezingers bepaalt het resultaat. Gerard Joling laat woensdag op Instagram weten dat hij net weer thuis is na een lange tweede dag opnames van All Together Now met Chantal Janzen. Gerard Joling over beveiliging op vliegveld in Suriname: "Het is ongelooflijk hoe het hier gaat" Bekijk deze video » "Ik heb genoten"Hoewel het een zware en lange opnamedag was laat Gerard weten dat hij heeft genoten: "Het was een enorm leuke dag. Ik heb er in ieder geval van genoten", aldus Gerard Joling. Bekijk hieronder de Instagram video die Gerard Joling deelt over zijn zware maar leuke opnamedag. Je kunt alle fragmenten en afleveringen van All Together Now terugkijken via Gids.tv.
TV :
Gerard Joling druk met opnames van tweede seizoen All Together Now
Bekijk hier alle video's en artikelen van All Together Now
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling druk met opnames van tweede seizoen All Together Now of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen