Zoontje Bobby heeft maling aan Chantal Janzen

Zoontje Bobby heeft maling aan Chantal Janzen

Zoontje <em>Bobby</em> heeft maling aan <em>Chantal Janzen</em> Chantal Janzen is donderdag heerlijk aan het genieten van een momentje thuis met zoontje Bobby. Het huis van de presentatrice ziet er spik en span uit. Chantal laat in de video weten dat ze net alles heeft opgeruimd: "Bobby, mama heeft dat net opgeruimd. Bobby, Nee. Doe maar weer in de doos", aldus strenge mama Chantal. Maar luisteren dat doet de kleine man niet. Bekijk hierboven de Instagram Story waarin Bobby maling heeft aan mama Chantal. Chantal Janzen ziet een wandelende teddybeer op straat Bekijk deze video » Chantal Janzen laat slakken over gezicht lopen Bekijk deze video » Gerard Joling druk met opnames van tweede seizoen All Together Now Bekijk deze video »
Amusement :
Zoontje Bobby heeft maling aan Chantal Janzen

Chantal Janzen is donderdag heerlijk aan het genieten van een momentje thuis met zoontje Bobby. Het huis van de presentatrice ziet er spik en span uit. Chantal laat in de video weten dat ze net alles heeft opgeruimd: "Bobby, mama heeft dat net opgeruimd. Bobby, Nee. Doe maar weer in de doos", aldus strenge mama Chantal. Maar luisteren dat doet de kleine man niet.

Bekijk hierboven de Instagram Story waarin Bobby maling heeft aan mama Chantal.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zoontje Bobby heeft maling aan Chantal Janzen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV