Politiebonden vinden het een inktzwarte dag voor veiligheid in Nederland

Politiebonden vinden het een inktzwarte dag voor veiligheid in Nederland

<em>Politiebonden</em> vinden het een inktzwarte dag voor veiligheid in <em>Nederland</em> Er is een groot personeelstekort bij de politie. Tijdens een persconferentie vertellen vier politiebonden dat het een inktzwarte dag is voor veiligheid in Nederland. Daarnaast eisen de bonden dat de minister, de politietop, het Openbaar Ministerie en burgemeesters keuzes moeten maken waar de politie ingezet moet worden. Bekijk de beelden van het AD Nieuws over de persconferentie van de politiebonden hierboven. 'Jos Brech zal ook zwijgen ook tijdens laatste verhoor in zaak Nicky Verstappen' Bekijk deze video » Neef van crimineel Ridouan Taghi aangehouden voor betrokkenheid bij moord op advocaat Wiersum Bekijk deze video »
Nieuws :
Politiebonden vinden het een inktzwarte dag voor veiligheid in Nederland

Er is een groot personeelstekort bij de politie. Tijdens een persconferentie vertellen vier politiebonden dat het een inktzwarte dag is voor veiligheid in Nederland. Daarnaast eisen de bonden dat de minister, de politietop, het Openbaar Ministerie en burgemeesters keuzes moeten maken waar de politie ingezet moet worden.

Bekijk de beelden van het AD Nieuws over de persconferentie van de politiebonden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Politiebonden vinden het een inktzwarte dag voor veiligheid in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen