Camila Cabello komt voor optreden naar Ziggo Dome

Camila Cabello komt voor optreden naar Ziggo Dome

<em>Camila Cabello</em> komt voor optreden naar Ziggo Dome Camila Cabello komt binnenkort naar Amsterdam voor een optreden. De zangeres staat 15 juni 2020 in de Ziggo Dome en 29 november gaat de kaartverkoop van start. Cabello komt naar Nederland met haar Romance Tour en de kans is groot dat ze ook haar wereldhit Señorita ten gehore brengt. Of ze voor deze gelegenheid ook haar zangpartner en tegenwoordig geliefde Shawn Mendes ook meeneemt, is niet bekend. Bekijk de aankondiging van het optreden van Camila Cabello in de Ziggo Dome in de video hierboven. Señorita van Shawn Mendes & Camila Cabello is grootste zomerhit op Spotify Bekijk deze video » Shawn Mendes en Camila Cabello filmen heftige tongzoen na kritiek Bekijk deze video »
Muziek :
Camila Cabello komt voor optreden naar Ziggo Dome

Camila Cabello komt binnenkort naar Amsterdam voor een optreden. De zangeres staat 15 juni 2020 in de Ziggo Dome en 29 november gaat de kaartverkoop van start. Cabello komt naar Nederland met haar Romance Tour en de kans is groot dat ze ook haar wereldhit Señorita ten gehore brengt. Of ze voor deze gelegenheid ook haar zangpartner en tegenwoordig geliefde Shawn Mendes ook meeneemt, is niet bekend.

Bekijk de aankondiging van het optreden van Camila Cabello in de Ziggo Dome in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Camila Cabello komt voor optreden naar Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV