Nicolette Kluijver en dochter Isabella helpen mensen die het niet breed hebben

Nicolette Kluijver en dochter Isabella helpen mensen die het niet breed hebben

<em>Nicolette Kluijver</em> en dochter <em>Isabella</em> helpen mensen die het niet breed hebben Nicolette Kluijver heeft dit jaar een Sinterklaasboek geschreven en wil graag mensen helpen die het moeilijk hebben en geen cadeaus kunnen kopen. Samen met dochter Isabella doet ze een oproep op Instagram. "Lieve volgers! Ken jij iemand of ben je iemand die het niet zo breed heeft? Sint Nicolet hier?.... Ik ga honderden boeken versturen aan mensen die niet zomaar cadeautjes kunnen kopen! ?? Ik heb met Sinterklaas gebeld maar hij heeft het heel erg druk... wil je dus een exemplaar ontvangen van Dierenpret met Nicolette voor onder de kerstboom (en heel misschien in de schoen?) stuur me dan een mail op: [email protected]", aldus de hulpvaardige presentatrice. Wel schrijft ze erbij: "Reageer alleen als je het echt goed kan gebruiken!" Bekijk hierboven de Instagram video waarin Nicolette samen met haar dochter Isabella vertelt over de Sinterklaas hulpactie. Nicolette Kluijver wordt na werkdag overspoeld met kusjes Bekijk deze video » Nicolette Kluijver loopt Sint Maarten met de kinderen Bekijk deze video » Dochters Nikkie Plessen en Nicolette Kluijver vinden zangkunsten verschrikkelijk Bekijk deze video »
Amusement :
Nicolette Kluijver en dochter Isabella helpen mensen die het niet breed hebben

Nicolette Kluijver heeft dit jaar een Sinterklaasboek geschreven en wil graag mensen helpen die het moeilijk hebben en geen cadeaus kunnen kopen. Samen met dochter Isabella doet ze een oproep op Instagram.

"Lieve volgers! Ken jij iemand of ben je iemand die het niet zo breed heeft? Sint Nicolet hier?.... Ik ga honderden boeken versturen aan mensen die niet zomaar cadeautjes kunnen kopen! ?? Ik heb met Sinterklaas gebeld maar hij heeft het heel erg druk... wil je dus een exemplaar ontvangen van Dierenpret met Nicolette voor onder de kerstboom (en heel misschien in de schoen?) stuur me dan een mail op: [email protected]", aldus de hulpvaardige presentatrice. Wel schrijft ze erbij: "Reageer alleen als je het echt goed kan gebruiken!"

Bekijk hierboven de Instagram video waarin Nicolette samen met haar dochter Isabella vertelt over de Sinterklaas hulpactie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nicolette Kluijver en dochter Isabella helpen mensen die het niet breed hebben of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV