Politieagenten pessimistisch over hun werk: "Goed hulp verlenen kan gewoon niet meer"

Politieagenten pessimistisch over hun werk: "Goed hulp verlenen kan gewoon niet meer"

<em>Politieagenten</em> pessimistisch over hun werk: &quot;Goed hulp verlenen kan gewoon niet meer&quot; In Hart van Nederland vertellen verschillende politieagenten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat en dat het toch best afzien is om politiewerk te verrichten. "Op je tandvlees lopen""Je wilt er kunnen zijn voor de maatschappij, maar dat komt gewoon niet uit de verf. En dat voelt niet goed. Je bent door aan het gaan van melding naar melding. Door onze loyaliteit bijven we doorgaan, maar als het zo doorgaat vallen politiemensen gewoon om. Je ziet op de werkvloer collega's die op hun tandvlees lopen, vermoeid zijn, lange diensten moeten draaien. Collega's zijn echt moe", aldus verschillende politieagenten die aan het woord zijn in het SBS6-programma Hart van Nederland. Bekijk hierboven de Hart van Nederland-beelden waarin agenten hun woordje doen over hun zware werk. Haarlems stadhuis ontruimd na vondst van handgranaat Bekijk deze video » Peter R. de Vries: "Politie deed 20 jaar geleden niks met cruciale info Nicky Verstappen" Bekijk deze video » Explosiegevaar: Politie gaat op zoek naar wapens, drugs en geld in Brabants woonwagencentrum Bekijk deze video »
Nieuws :
Politieagenten pessimistisch over hun werk: "Goed hulp verlenen kan gewoon niet meer"

In Hart van Nederland vertellen verschillende politieagenten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat en dat het toch best afzien is om politiewerk te verrichten.

"Op je tandvlees lopen"
"Je wilt er kunnen zijn voor de maatschappij, maar dat komt gewoon niet uit de verf. En dat voelt niet goed. Je bent door aan het gaan van melding naar melding. Door onze loyaliteit bijven we doorgaan, maar als het zo doorgaat vallen politiemensen gewoon om. Je ziet op de werkvloer collega's die op hun tandvlees lopen, vermoeid zijn, lange diensten moeten draaien. Collega's zijn echt moe", aldus verschillende politieagenten die aan het woord zijn in het SBS6-programma Hart van Nederland.

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-beelden waarin agenten hun woordje doen over hun zware werk.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Politieagenten pessimistisch over hun werk: "Goed hulp verlenen kan gewoon niet meer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV