Nick en Kirsten Schilder en de kids laten Sinterklaas intocht in Volendam zien

Nick en Kirsten Schilder en de kids laten Sinterklaas intocht in Volendam zien

<em>Nick en Kirsten Schilder</em> en de kids laten <em>Sinterklaas intocht</em> in Volendam zien De vrouw van Nick Schilder is ook aan het vloggen geslagen. Kirsten Schilder neemt verschillende vlogs op waarin ze haar gezinnetje aan de Libelle-kijkers laat zien. Voor Libelle-tv maakt de Volendamse Kirsten video's waarin ze verjaardagen viert, Sint Maarten loopt en Sinterklaas opwacht. Dit allemaal met de kids natuurlijk. Sinterklaas in VolendamOok over de Sinterklaas intocht in Volendam heeft Kirsten Schilder een video gemaakt: "Sinds vanochtend staat mijn nieuwe vlog online! Hierin laat ik jullie zien hoe wij de intocht hebben beleefd én heeft @libelletv wel een hele leuke verrassing voor ons", aldus de vrouw van Nick Schilder. Bekijk de hele Sinterklaas vlog van de Volendamse familie Schilder hier: Zo ging de intocht van Sinterklaas er aan toe bij Kirsten, Nick en de kids RTL Boulevard gemist? Vrouw Nick Schilder vertelt over gezinsleven Bekijk deze video » Nick & Simon uit de kleren voor kankerbestrijding Bekijk deze video »

De vrouw van Nick Schilder is ook aan het vloggen geslagen. Kirsten Schilder neemt verschillende vlogs op waarin ze haar gezinnetje aan de Libelle-kijkers laat zien. Voor Libelle-tv maakt de Volendamse Kirsten video's waarin ze verjaardagen viert, Sint Maarten loopt en Sinterklaas opwacht. Dit allemaal met de kids natuurlijk.

Sinterklaas in Volendam
Ook over de Sinterklaas intocht in Volendam heeft Kirsten Schilder een video gemaakt: "Sinds vanochtend staat mijn nieuwe vlog online! Hierin laat ik jullie zien hoe wij de intocht hebben beleefd én heeft @libelletv wel een hele leuke verrassing voor ons", aldus de vrouw van Nick Schilder.

Bekijk de hele Sinterklaas vlog van de Volendamse familie Schilder hier: Zo ging de intocht van Sinterklaas er aan toe bij Kirsten, Nick en de kids


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nick en Kirsten Schilder en de kids laten Sinterklaas intocht in Volendam zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV