Roxeanne Hazes gaat los met zoontje Fender

Roxeanne Hazes gaat los met zoontje Fender

<em>Roxeanne Hazes</em> gaat los met zoontje <em>Fender</em> Roxeanne Hazes laat in een video op Instagram zien hoe haar zoontje Fender los gaat op haar eigen nummer Bonnie & Clyde. In de eerste seconden herkent de kleine man nog niet dat het zijn lievelingsnummer is, maar als er een bepaalde klank komt en hij mama hoort zingen gaat het ventje helemaal los. Bekijk de Instagram Story met Roxeanne Hazes en haar zoontje hierboven. Roxeanne Hazes onherkenbaar tijdens Halloween: "Fender lachte me uit" Bekijk deze video » Roxeanne Hazes zit in een mentale breakdown: "Ik ben doodongelukkig" Bekijk deze video » Roxeanne Hazes niet blij met boezem na borstvergroting Bekijk deze video »
Entertainment :
Roxeanne Hazes gaat los met zoontje Fender

Roxeanne Hazes laat in een video op Instagram zien hoe haar zoontje Fender los gaat op haar eigen nummer Bonnie & Clyde. In de eerste seconden herkent de kleine man nog niet dat het zijn lievelingsnummer is, maar als er een bepaalde klank komt en hij mama hoort zingen gaat het ventje helemaal los.

Bekijk de Instagram Story met Roxeanne Hazes en haar zoontje hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes gaat los met zoontje Fender of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen