Na groot succes gaat Johnny de Mol opnieuw de theaters in met Hier is de Mol!

Na groot succes gaat Johnny de Mol opnieuw de theaters in met Hier is de Mol!

Na groot succes gaat <em>Johnny de Mol</em> opnieuw de theaters in met <em>Hier is de Mol!</em> Goed nieuws voor de mensen die de theatershow van Johnny de Mol nog niet hebben gezien. Wegens groot succes wordt de show Hier is de Mol! verlengd! De televisiemaker stond in september en oktober met zijn theatertour op de planken, en hij gaat vanaf februari tot mei 2020 wederom 25 voorstellingen verzorgen. "Zo gaaf!", zegt Johnny de Mol op zijn Instagram pagina. Bekijk in de video hierboven in welke steden Johnny de Mol volgend jaar speelt. O'G3NE komt weer met nieuw album, theatertour op komst Bekijk deze video » Overboekte Patty Brard heeft geen tijd voor haar theatertour Bekijk deze video » Jim Bakkum geeft voorproefje van zijn theatertour KLEIN Bekijk deze video »
Entertainment :
Na groot succes gaat Johnny de Mol opnieuw de theaters in met Hier is de Mol!

Goed nieuws voor de mensen die de theatershow van Johnny de Mol nog niet hebben gezien. Wegens groot succes wordt de show Hier is de Mol! verlengd!

De televisiemaker stond in september en oktober met zijn theatertour op de planken, en hij gaat vanaf februari tot mei 2020 wederom 25 voorstellingen verzorgen. "Zo gaaf!", zegt Johnny de Mol op zijn Instagram pagina.

Bekijk in de video hierboven in welke steden Johnny de Mol volgend jaar speelt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Na groot succes gaat Johnny de Mol opnieuw de theaters in met Hier is de Mol! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV