Desiree van Lunteren stopt met Nederlands dameselftal

Desiree van Lunteren stopt met Nederlands dameselftal

<em>Desiree van Lunteren</em> stopt met Nederlands dameselftal De Oranje Leeuwinnen moeten het voortaan zonder Desiree van Lunteren doen. De voetbalster geeft op 26-jarige leeftijd aan te stoppen met het Nederlands dameselftal. ‘Het is mooi geweest’“Lieve fans, ik moet jullie iets vertellen. Ik ga helaas stoppen bij Oranje. Ik heb er heel goed over nagedacht”, laat Van Lunteren, die 84 interlands speelde, weten. “Het is mooi geweest zo. Ik zou mezelf en het team tekortdoen als ik er niet 100% voor kan gaan. Voor mij is het goed zo.” Bekijk in de video hierboven hoe Desiree van Lunteren aankondigt te stoppen met het Nederlands dameselftal en hoe ze terugkijkt op haar voetbalcarrière bij de Oranje Leeuwinnen. Johan Derksen: 'Die homo's moeten een voorbeeld nemen aan de Oranje Leeuwinnen' Bekijk deze video » Merel van Dongen over vrouwenvoetbal: 'Ons salaris moet meegroeien' Bekijk deze video »
Voetbal :
Desiree van Lunteren stopt met Nederlands dameselftal

De Oranje Leeuwinnen moeten het voortaan zonder Desiree van Lunteren doen. De voetbalster geeft op 26-jarige leeftijd aan te stoppen met het Nederlands dameselftal.

‘Het is mooi geweest’
“Lieve fans, ik moet jullie iets vertellen. Ik ga helaas stoppen bij Oranje. Ik heb er heel goed over nagedacht”, laat Van Lunteren, die 84 interlands speelde, weten. “Het is mooi geweest zo. Ik zou mezelf en het team tekortdoen als ik er niet 100% voor kan gaan. Voor mij is het goed zo.”

Bekijk in de video hierboven hoe Desiree van Lunteren aankondigt te stoppen met het Nederlands dameselftal en hoe ze terugkijkt op haar voetbalcarrière bij de Oranje Leeuwinnen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Desiree van Lunteren stopt met Nederlands dameselftal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen