Vanavond in Praat Nederlands met me: "Hier krijgen we stijve tittels van hoor"

Vanavond in Praat Nederlands met me: "Hier krijgen we stijve tittels van hoor"

Vanavond in <em>Praat Nederlands met me</em>: &quot;Hier krijgen we stijve tittels van hoor&quot; Vanavond (21 november) is o.a. Eddy Zoëy te gast bij het televisieprogramma Praat Nederlands Met Me, de presentator heeft punten gescorord met het juiste antwoord 'tittels'. En er wordt enorm gelachen om het woord: "Hier krijgen we stijve tittels van hoor", zegt hij lachend. De hele uitzending van Praat Nederlands Met Me is vanavond om 20.30 uur te zien bij RTL4. Katja Schuurman maakt seksistische opmerking in Praat Nederlands Met Me Bekijk deze video » Praat Nederlands Met Me vooruitblik: Martijn Koning was voor André Hazes kort met Bridget Maasland Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Praat Nederlands met me: "Hier krijgen we stijve tittels van hoor"

Vanavond (21 november) is o.a. Eddy Zoëy te gast bij het televisieprogramma Praat Nederlands Met Me, de presentator heeft punten gescorord met het juiste antwoord 'tittels'. En er wordt enorm gelachen om het woord: "Hier krijgen we stijve tittels van hoor", zegt hij lachend.

De hele uitzending van Praat Nederlands Met Me is vanavond om 20.30 uur te zien bij RTL4.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Praat Nederlands met me: "Hier krijgen we stijve tittels van hoor" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen