LuckyTV : Wegwerpgebaar supporter FC Den Bosch

LuckyTV : Wegwerpgebaar supporter FC Den Bosch

<em>LuckyTV</em> : Wegwerpgebaar supporter <em>FC Den Bosch</em> Het incident bij FC Den Bosch houdt de gemoederen nog flink bezig. Op beelden zou te zien zijn hoe een supporter ook een Hitlergroet deed. Uiteindelijk vond het OM het een wegwerpgebaar. Sander van de Pavert vond dit een geniaal moment om een hilarische twist te geven aan het trieste voorval. Bekijk de video van De Wereld Draait Door hierboven en kijk hier alle filmpjes van LuckyTV. DWDD gemist? Tim Knol & The Dawn Brothers treden op met I Shall Be Released Bekijk deze video » LAKSHMI zingt Wake Me Up van Aviici bij DWDD Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV : Wegwerpgebaar supporter FC Den Bosch

Het incident bij FC Den Bosch houdt de gemoederen nog flink bezig. Op beelden zou te zien zijn hoe een supporter ook een Hitlergroet deed. Uiteindelijk vond het OM het een wegwerpgebaar. Sander van de Pavert vond dit een geniaal moment om een hilarische twist te geven aan het trieste voorval.

Bekijk de video van De Wereld Draait Door hierboven en kijk hier alle filmpjes van LuckyTV.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV : Wegwerpgebaar supporter FC Den Bosch of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV