RTL cancelt realityshow De Villa vanwege seksuele grensoverschrijding

RTL cancelt realityshow De Villa vanwege seksuele grensoverschrijding

RTL cancelt realityshow <em>De Villa</em> vanwege seksuele grensoverschrijding KIJK NU: Bekijk hier de hele uitzending van #BOOS over het schandaal in De Villa: Hele aflevering #BOOS: Tim Hofman spreekt slachtoffer over seksschandaal in De Villa Bekijk deze video » Het realityprogramma De Villa wordt per direct van de buis gehaald, zo meldde RTL. Meerdere malen vertoonden twee mannelijke kandidaten seksueel overschreidend gedrag. RTL zegt dat het gedrag onacceptabel was en niet gepromoot mag worden. De situatieIn het programma wordt veel alcohol gedronken en de twee mannen maken daar gebruik van. Wanneer de vrouwen gaan slapen, kloppen ze aan en dringen ze zich aan hen op. Er zijn al vijf afleveringen uitgezonden en de ophef over het programma is niets nieuws. Bekijk hierboven het hele verslag van RTL Boulevard over De Villa Bekijk ook In De Villa worden ‘goede gesprekken’ gevoerd Bekijk deze video » Wilfred Genee walgt van De Villa: ’Dan ben je toch niet goed bij je hoofd?’ Bekijk deze video » Angela de Jong: "Stopzetten De Villa is slecht voor reputatie Peter van der Vorst" Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL cancelt realityshow De Villa vanwege seksuele grensoverschrijding

KIJK NU: Bekijk hier de hele uitzending van #BOOS over het schandaal in De Villa:

Het realityprogramma De Villa wordt per direct van de buis gehaald, zo meldde RTL. Meerdere malen vertoonden twee mannelijke kandidaten seksueel overschreidend gedrag. RTL zegt dat het gedrag onacceptabel was en niet gepromoot mag worden.

De situatie
In het programma wordt veel alcohol gedronken en de twee mannen maken daar gebruik van. Wanneer de vrouwen gaan slapen, kloppen ze aan en dringen ze zich aan hen op. Er zijn al vijf afleveringen uitgezonden en de ophef over het programma is niets nieuws.

Bekijk hierboven het hele verslag van RTL Boulevard over De Villa

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL cancelt realityshow De Villa vanwege seksuele grensoverschrijding of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV