John de Mol en Willeke Alberti zijn heel leuk als opa en oma volgens Johnny de Mol

John de Mol en Willeke Alberti zijn heel leuk als opa en oma volgens Johnny de Mol

<em>John de Mol</em> en <em>Willeke Alberti</em> zijn heel leuk als opa en oma volgens <em>Johnny de Mol</em> Nog maar eventjes wachten en dan wordt het tweede kindje van Johnny de Mol geboren. Hij staat te trappelen, net als opa John en oma Willeke. Volgens Johnny zijn John en Willeke heel anders als opa en oma dan als ouders, "Die kleine mag alles bij ze, dat mocht ik vroeger niet". Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over Johnny de Mol Johnny de Mol trekt volle zalen met zijn show Hier is de Mol! Bekijk deze video » Johnny de Mol zingt ode aan alle vrouwen in theatershow Bekijk deze video » Na groot succes gaat Johnny de Mol opnieuw de theaters in met Hier is de Mol! Bekijk deze video » John de Mol en Willeke Alberti zijn heel leuk als opa en oma volgens Johnny de Mol Bekijk deze video »
Entertainment :
John de Mol en Willeke Alberti zijn heel leuk als opa en oma volgens Johnny de Mol

Nog maar eventjes wachten en dan wordt het tweede kindje van Johnny de Mol geboren. Hij staat te trappelen, net als opa John en oma Willeke. Volgens Johnny zijn John en Willeke heel anders als opa en oma dan als ouders, "Die kleine mag alles bij ze, dat mocht ik vroeger niet".

Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over Johnny de Mol

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John de Mol en Willeke Alberti zijn heel leuk als opa en oma volgens Johnny de Mol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen