Gorinchem: 15-jarige Sem vertelt hoe hij in elkaar geslagen werd

Gorinchem: 15-jarige Sem vertelt hoe hij in elkaar geslagen werd

<em>Gorinchem</em>: 15-jarige Sem vertelt hoe hij in elkaar geslagen werd Door het filmpje van de twee jongens die door een grote groep jongeren in elkaar werd geslagen, is heel Nederland beangstigd. Het werd al snel duidelijk dat de afranseling niet iets eenmaligs was, de politie heeft al vijf aangiftes die in verband staan met de dadergroep. SemSem (15) werd in elkaar geslagen door de groep, hij vertelt zijn verhaal. Zo'n vijftig tot zestig man sloegen hem in elkaar wat resulteerdein een gekneusde rug, ribben, kaak, slaap problemen en grote angst. "Het gaat om de sensatie, de fun, de kick" Bekijk hierboven het verhaal van Sem (15) Eric van ’t Zelfde over de kritiek op Dream School Bekijk deze video » Deze ziekenhuizen zijn de beste van Nederland Bekijk deze video » Zware mishandelingen in Gorinchem: 'Groep jongeren moet gestraft worden' Bekijk deze video »
Nieuws :
Gorinchem: 15-jarige Sem vertelt hoe hij in elkaar geslagen werd

Door het filmpje van de twee jongens die door een grote groep jongeren in elkaar werd geslagen, is heel Nederland beangstigd. Het werd al snel duidelijk dat de afranseling niet iets eenmaligs was, de politie heeft al vijf aangiftes die in verband staan met de dadergroep.

Sem
Sem (15) werd in elkaar geslagen door de groep, hij vertelt zijn verhaal. Zo'n vijftig tot zestig man sloegen hem in elkaar wat resulteerdein een gekneusde rug, ribben, kaak, slaap problemen en grote angst. "Het gaat om de sensatie, de fun, de kick"

Bekijk hierboven het verhaal van Sem (15)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gorinchem: 15-jarige Sem vertelt hoe hij in elkaar geslagen werd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen